TOP JE VEDETI

Kaj je ferfud?

S FerFudom kot prvim pravim »food truck« projektom pri nas smo pričeli pred petimi leti. Na slovenske ulice je pripeljal vrhunsko urbano kulinariko in jedi, pripravljene iz kakovostnih sestavin, ki jih po fer ceni zagotavlja HOFER, ki je hkrati pobudnik kulinarično-dobrodelnega popotovanja.

Kaj je top namen?

Čeprav je FerFud skozi leta zamenjal svojo podobo, jedilnike, chefe in celo vozilo, ostaja od prvega dne dobrodelno naravnan. Vse zbrane fer prispevke od prodaje finih grižljajev namreč namenimo za pomoč otrokom pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji, kar je skupno naneslo že več kot 48.500 evrov. Fer, mar ne? 

Kaj je FerFud Top Dog?

Kulinarična tema letošnjega projekta je hot dog na FerFud način. Recept za popoln FerFud Top Dog vključuje top kakovostne sestavine iz trgovin HOFER, pripravo po okusu top osebnosti in dobrodelni top namen. Svoje Top Dog kreacije pa boste lahko soustvarjali tudi naši FerFud oboževalci. Do konca septembra bo fino ponudbo skupno 12 Top Dog grižljajev moč okusiti na top dogodkih po vsej Sloveniji. Med štirimi najbolj priljubljenimi, ki jih bomo na podlagi prodajne uspešnosti in raznolikosti končnega izbora finalnih jedi določili v vsakem izmed treh menijev, bo na zaključni prireditvi strokovna žirija izbrala Top Dog sezone. Seveda pa ne boste podpirali zgolj samih kreacij, temveč boste kot vsako leto s svojimi prispevki pomagali otrokom pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji.

Koliko smo letos zbrali za Botrstvo v Sloveniji?

Ljubitelji ulične prehrane in obiskovalci top dogodkov smo za otroke v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji zbrali 4.650, 39 evrov. Hvala, ker ste tako top!

Kaj je fer cena?

Fer cena je enaka nabavni ceni vseh top sestavin posameznega Top Doga v trgovinah HOFER. Vsak prispevek nad višino fer cene je bil namenjen programu Botrstvo v Sloveniji.

 

Kaj je plačilo z objavo?

Plačilo z objavo je FerFudov inovativen in preprost način plačila s QR kuponom, ki ga posameznik prejme z objavo določene FerFud vsebine na svojem Facebook ali Twitter profilu. Seveda pa ste lahko tudi v tem primeru prispevali za program Botrstvo v Sloveniji.
Hofer – FerFud Top Dog

Zakaj so bili fini Top Dog grižljaji tako top?

Prvi del odgovora se skriva v izvirnih top receptih, ki jih lahko tudi danes najdete na tej spletni strani, drugi del pa v uporabi top kakovostnih sestavin, ki jih lahko vsak dan dobite v vseh trgovinah HOFER.

Kje se je letos ustavil znameniti FerFud tovornjaček?

FerFud je križaril po Sloveniji od konca junija do konca septembra, svoje potovanje pa sklenil na top zaključnem dogodku, kjer smo se zabavali s top ljudmi, top osebnostmi in ob top glasbi. Seveda dogodek ne bi bil top, če ne bi bilo tudi top jedi.